Aanmelden Fundagen

Hoe werkt het?

U kunt een kind alleen opgeven voor een Fundag als het kind is aangemeld bij de stichting en persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen.
(Misschien dat we opgeven voor een Fundag later nog eens online gaan doen, maar dat laten we dan natuurlijk snel weten).

Indeling naar leeftijd

FunCare4Kids werkt met schooljaren. We hebben een groep met jonge kids (6-12 jaar) en met ‘oude’ kids (13-16 jaar). De grens tussen de jongste en oudste leeftijdsgroep ligt voor ons bij de overgang van de basis- naar de middelbare school. Over het algemeen is dat het schooljaar (peildatum 1 oktober) waarin je 13 jaar wordt. Voor het schooljaar 2013-2014 betekent dit, dat als je vóór 1 oktober 2013 jarig bent en dan 13 jaar wordt, je waarschijnlijk in de brugklas zit. Je valt bij FunCare4Kids dan in de oudste leeftijdsgroep.

Registreren kind

Valt uw kind in onze doelgroep en is hij of zij tussen de 6 en 16 jaar… van harte welkom bij FunCare4Kids!

Online doneren

FunCare4Kids is afhankelijk van donaties voor het organiseren van Fundagen. Alle beetjes helpen. Help jij mee?

Fundagen online

Hier vind je een overzicht van de online Fundagen. Uitnodigingen met een aanmeldlink worden altijd per mail gestuurd.

Vriend worden

Als Vriend van FunCare4Kids help je mee om de Fundagen kosteloos voor de kinderen te kunnen blijven organiseren!

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.