CBF en ANBI

CBF – Certificaat voor kleine goede doelen

FunCare4Kids is in het bezit van een Certificaat voor kleine goede doelen van het Centraal Bureau Fondsenwerving.
Als een organisatie (goed doel) een Certificaat voor kleine goede doelen van het Centraal Bureau Fondsenwerving heeft, kunt u erop vertrouwen dat deze organisatie een strenge beoordeling heeft doorstaan. En belangrijk criterium is bijvoorbeeld dat van de geworven fondsen niet meer dan 25% aan kosten wordt besteed. Verder dient het bestuur uit onafhankelijke personen te bestaan. Voor een helder inzicht in de financiële gegevens moet elke organisatie volgens dezelfde regels financieel verslag doen. Het CBF Certificaat is specifiek bedoeld voor kleine goede doelen die drie jaar of langer actief zijn. Grotere instellingen komen in aanmerking voor het CBF-Keur.

Algemene en financiële informatie van de goede doelenorganisaties is te vinden op de website van het Centraal Bureau Fondsenwerving.
Zo ook de informatie van FunCare4Kids, klik hier.

 

ANBI Keurmerk

Goede doelen moeten voldoen aan bepaalde regelgeving om aangemerkt te worden als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Stichting FunCare4Kids is aangemerkt als ANBI, daardoor mogen donateurs bepaalde giften aftrekken van het belastbaar inkomen in de inkomstenbelasting. Het FunCare4Kids RISN* fiscaal nummer is 8155.28.504 (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer).

Registreren kind

Valt uw kind in onze doelgroep en is hij of zij tussen de 6 en 16 jaar… van harte welkom bij FunCare4Kids!

Online doneren

FunCare4Kids is afhankelijk van donaties voor het organiseren van Fundagen. Alle beetjes helpen. Help jij mee?

Fundagen online

Hier vind je een overzicht van de online Fundagen. Uitnodigingen met een aanmeldlink worden altijd per mail gestuurd.

Vriend worden

Als Vriend van FunCare4Kids help je mee om de Fundagen kosteloos voor de kinderen te kunnen blijven organiseren!

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.