Hoe gaat zo’n Fundag?

Wij begrijpen natuurlijk dat het best spannend is om uw kind zomaar op een Fundag achter te laten. Maar geloof ons, uw kind kan vast niet wachten op de volgende Fundag. En dat maakt FunCare4Kids nou zo mooi, dat we kunnen waarmaken wat we beloven.

De Fundagen zijn alleen voor de kids! Ouders en verzorgers mogen niet bij de Fundagen aanwezig zijn. We ontvangen u met het hele gezin bij de Fundag locatie, daar staat een heerlijk kopje koffie voor u klaar.  

Daarna laat u uw kind bij ons achter en gaat u iets leuks doen en wij ook. In de bevestiging die wij vooraf aan de Fundag sturen hebben we speciaal voor u een aantal leuke ideeen van ‘dingen te doen in de omgeving’ opgenomen. Wij verwachten u dan niet eerder terug dan op het opgegeven tijdstip zoals in de bevestiging is vermeld.  

 

Registreren kind

Valt uw kind in onze doelgroep en is hij of zij tussen de 6 en 16 jaar… van harte welkom bij FunCare4Kids!

Online doneren

FunCare4Kids is afhankelijk van donaties voor het organiseren van Fundagen. Alle beetjes helpen. Help jij mee?

Fundagen online

Hier vind je een overzicht van de online Fundagen. Uitnodigingen met een aanmeldlink worden altijd per mail gestuurd.

Vriend worden

Als Vriend van FunCare4Kids help je mee om de Fundagen kosteloos voor de kinderen te kunnen blijven organiseren!

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.