Dit vinden kids ervan

Van Maarten:
kregen we de volgende reactie naar aanleiding van de Lustrum Fundag: Op zaterdag 8 april brachten m’n vader en moeder me naar Aviodrome. Ik had er veel zin in. Ik maakte kennis met een andere jongen die ook een gehandicapte zus heeft. Daarna gingen we goochelen dat vond ik erg leuk. Ook de flightsimulator vond ik cool. De lunch in de boeing 747 was ook erg gaaf. Ik vind het altijd gezellig bij FunCare4Kids. Ik kan het iedereen aanraden, als je ook een broer, zus, vader of moeder hebt die gehandicapt is. Het is echt een dag waarin jezelf in de belangstelling staat. En allemaal geweldige dingen voor jouw georganiseerd worden. Ik hoop dat jullie nog lang door gaan met het organiseren van FunCare4Kids dagen.

Van Eva:
Hoi, ik wil jullie even bedanken voor de leuke Fundag van 8 april. Ik ben al bijna bij alle Fundagen geweest, behalve de 1e circusdagen. Ik vind het wel heel leuk, dat ik naar de andere groep ga. Ik hoop dat jullie dan een keer de metamorfose doen. Ik was er eerst te jong voor, mijn broer is wel geweest. Ik was nog nooit in een vliegtuig geweest, dus dat vond ik wel heel leuk. Het leek net of we echt vlogen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Registreren kind

Valt uw kind in onze doelgroep en is hij of zij tussen de 6 en 16 jaar… van harte welkom bij FunCare4Kids!

Online doneren

FunCare4Kids is afhankelijk van donaties voor het organiseren van Fundagen. Alle beetjes helpen. Help jij mee?

Fundagen online

Hier vind je een overzicht van de online Fundagen. Uitnodigingen met een aanmeldlink worden altijd per mail gestuurd.

Vriend worden

Als Vriend van FunCare4Kids help je mee om de Fundagen kosteloos voor de kinderen te kunnen blijven organiseren!

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.