Vrijwilliger

Kom je meehelpen? Welkom!

Een van de leukste vrijwilligersjobs is toch wel vrijwilliger zijn bij FunCare4Kids. Ben je een teamplayer, heb je wat tijd over om een aantal keren per jaar mee te helpen op een Fundag? Dan is vrijwilliger worden bij FunCare4Kids misschien wel iets voor hou. Kijk hier het filmpje met ervaringen van onze vrijwilligers. Lijkt het je wat? Meld je dan aan met onderstaand formulier.

Je wordt daarna persoonlijk gebeld door onze Coordinator Vrijwilligers voor een kennismakingsgesprek. Je gegevens worden daarna in onze database opgenomen en per mail ontvang je dan vanzelf uitnodigingen voor een eerste Fundag op proef. Op proef: goed voor jou en voor ons, na de Fundag evalueren we graag met jou hoe het ging.

Als je in het bezit bent van een VOG geef dat dan aan in het kennismakingsgesprek, zoniet, dan kunnen wij deze voor je regelen.

Registreren kind

Valt uw kind in onze doelgroep en is hij of zij tussen de 6 en 16 jaar… van harte welkom bij FunCare4Kids!

Online doneren

FunCare4Kids is afhankelijk van donaties voor het organiseren van Fundagen. Alle beetjes helpen. Help jij mee?

Fundagen online

Hier vind je een overzicht van de online Fundagen. Uitnodigingen met een aanmeldlink worden altijd per mail gestuurd.

Vriend worden

Als Vriend van FunCare4Kids help je mee om de Fundagen kosteloos voor de kinderen te kunnen blijven organiseren!

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.