Hieronder vind je twee zoomlinkjes voor de  Online Sint op 25 november 2023: een voor de kinderen die om 10.30 uur meedoen met het Uurtje met Sinterklaas en een voor de kinderen die om 13.30 uur meedoen met de Online FUN Special. Deze linkjes zijn alleen voor de kinderen die zijn aangemeld.

Deelnemen Zoom Vergadering OCHTEND

https://us02web.zoom.us/j/82676367596?pwd=Mm01VHpiSjFqOUYvbDZoVFhSTjJuUT09

Dit heb je misschien ook nodig: Vergadering-ID: 826 7636 7596 – Wachtwoord: 721072

 

Deelnemen Zoom Vergadering MIDDAG

https://us02web.zoom.us/j/88442170176?pwd=NHgxM3NMaU1tUEdPSXRjNmlNVEQ2QT09

Dit heb je misschien ook nodig: Vergadering-ID: 884 4217 0176 – Wachtwoord: 390927

In geval nodig: klik hier voor ZOOM INSTRUCTIES ONLINE FUN

 

Fundagen 2023:

Hieronder kort een overzicht van de Fundagen die in de planning zitten voor 2023. De uitnodigingen krijg je vanzelf in je mailbox. En we zetten het op onze Facebook pagina. We hebben dit jaar ook weer een aantal echte LIVE Fundagen. We hebben er zin in!

15 April is er weer een Bik en Breed Beeldhouwen wegens groot succes zetten we deze weer in. Deze Fundag is zowel live in Leiden als online.

18 Juni   –  Kokkie Indo Kookworkshop in de Kookfabriek in Rotterrrrdam. Voor de echte lekkerbekjes gaan we samen koken onder leiding van echte profkoks.

23 September – Survivallen!! Lekker vies worden en battelen in Almere.

25 November – Sinterklaas weet het al… hij zal er weer zijn voor onze Kids, en omdat we online veel meer kinderen bereiken doen we deze nog even ONLINE, zet ‘m vast in de agenda, voor de kleintjes in de ochtend en de grotere kids in de middag. Voor de kleintjes: Klik hier om de kleurplaat te downloaden: Kleurplaat_Bij Sint op schoot en mail m naar fc4k@funcare4kids.nl

17 December – Deze keer nemen we jullie mee naar een heuse Winterfair in het Archeon in Alphen aan den RIjn; met schaatsbaan, heel veel attracties en natuurlijk maak je je eigen kerststuk onder leiding van onze kerstvrouw Marjan.

 

***

Op deze pagina vind je wat leuke opdrachten die je thuis kunt maken, met vriendjes of alleen, gewoon voor als je even niets te doen hebt. Wij vinden het altijd leuk om foto’s van jouw creatieve uitspattingen te krijgen, mail je ons? >> fc4k@funcare4kids.nl

Kaartenhuis Challenge

Koekjes bakken

Dicht je Gedachten

ABC_tjes_alle letters

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.