Projectleider: Masja Tessemaker

categorie: FunFacts

Aanbevelingsbrief voor alle aanstaande projectleiders

Ik kan het iedereen aanraden om, als je nog wat tijd overhebt, dit te steken in het zijn van projectleider bij FC4K. Niet alleen omdat je zelf ook allemaal leuke dingen mag doen, zoals locaties bezoeken om vast een kijkje te nemen, of supertoffe T-shirts mag ontwerpen voor alle kids. Vooral omdat je met één goed geregelde leuke dag heel veel kinderen een geweldige tijd kan bezorgen. Sommige vinden het spannend om een eerste keer mee te doen, anderen zijn al voor de zoveelste keer aanwezig. Maar aan het eind van de dag gaat iedereen met een big smile weer naar huis.

Na zelf jáááááren als kid mee te zijn geweest is het nu mijn beurt om zelf de dagen te mogen organiseren. Misschien kan ik wel wat van de dagen die ik vroeger zo leuk vond terugbrengen op de agenda, zoals bijvoorbeeld de Circusdag, de Sportdag in het Olympisch stadion of de grote Huttenbouwdag, waar we met een hele grote groep kids met verf mochten spelen en hutten bouwen van pallets. Aan het eind van die dag zagen we er niet uit, en toen namen mijn ouders ons mee uit eten😂.

Het jaar begon in ieder geval al goed met de eerste Fundag van 2024: de Speeltuindag in De Spelerij/Uitvinderij. En voor mij de eerste keer dat ik een Fundag mocht organiseren. Natuurlijk kreeg ik wel voldoende hulp vanuit het bestuur, die waren al heel wat gewend, dus ook deze Fundag was weer een daverend succes. Op naar de volgende Fundag!

Hartelijke groeten, Masja Tessemaker.

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.