2 september 2023

Vrijwilligersdag Dreumel

Een verslag van Arjan Schellinkhout

Kennismaken en samen vooruitkijken…

dat was het thema van zaterdag 2 september. Hoewel de mist het kijken leek te gaan beperken konden Sharon en Wout ons de resultaten laten zien van de zgn. Wasstraat waar een aantal van de FunCare4Kids mensen hebben gewerkt aan de toekomst van onze club. Nieuwe automatisering, nieuwe plannen en nieuwe bestuursleden (Marion en Arjan) werden voorgesteld. Daarna gingen we in groepjes nadenken over de thema’s waarmee we onze “doelgroepen” op de hoogte gaan brengen en houden van ons bestaan. Dat leverde veel goede inzichten op en we vertrouwen erop dat dat zichtbaar gaat worden. Het toeval wil dat de echtgenoot van Sharon jarig is op 2 september dus (?) hij trakteerde ons op gebak en heerlijke lunch. Wat een mooi cadeau!

Na de lunch werden de calorieën verbrand met een natuurwandeling door de uiterwaarden. We eindigen met het traditionele napraten en een aantal concrete acties.  De conclusie luidt: de wegblijvers hadden weer eens ongelijk. Gelukkig komt er een herkansing, want we hebben afgesproken dat we in het voorjaar weer een Vrijwilligersdag hebben.

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.