Hieronder kort een overzicht van de Fundagen die in de planning zitten voor 2023. De uitnodigingen krijg je vanzelf in je mailbox. En we zetten het op onze Facebook pagina. We hebben dit jaar ook weer een aantal echte LIVE Fundagen. We hebben er zin in!

15 April is er weer een Bik en Breed Beeldhouwen wegens groot succes zetten we deze weer in. Deze Fundag is zowel live in Leiden als online.
18 Juni   –  Kokkie Indo Kookworkshop in de Kookfabriek in Rotterrrrdam. Voor de echte lekkerbekjes gaan we samen koken onder leiding van echte profkoks.
23 September – Survivallen!! Lekker vies worden en battelen in Almere.
25 November – Sinterklaas weet het al… hij zal er weer zijn voor onze Kids, en omdat we online veel meer kinderen bereiken doen we deze nog even ONLINE, zet ‘m vast in de agenda, voor de kleintjes in de ochtend en de grotere kids in de middag..
17 December – Deze keer nemen we jullie mee naar een heuse Winterfair in het Archeon in Alphen aan den RIjn; met schaatsbaan, heel veel attracties en natuurlijk maak je je eigen kerststuk onder leiding van onze kerstvrouw Marjan.

 

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.