Bake-My-Day 21 september 2019

categorie: FunFacts

Verslag van Ryan (11)

Hallo,

Zaterdag was ontzettend leuk.Ik vind het super origineel en lekker.

Ik vind het lief van de bakkers dat we de bakkerij mochten gebruiken. En ook dat we dit gebouw mochten gebruiken.

Ik vind het leuk dat FunCare4Kids dit georganiseerd heeft. De groep was erg leuk. Ook waren er verschillende leeftijdsgenoten.

Er waren niet teveel en ook niet te weinig kinderen. Ik vond het erg leuk hoe de deegbollen uit de machine kwamen. En het verbaast me dat ze zoveel ovens hebben.

Kortom ik heb een hele leuke dag gehad!

Groetjes Ryan

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.