Battle Fundag 24 augustus 2019

categorie: FunFacts

Verslag van Marith (14)

Op 24 augustus ging ik voor het eerst naar een fundag. Ik was er eigenlijk best wel zenuwachtig voor. Maar zodra we er aankwamen voelde je de gezellige sfeer. De zenuwen ervoor waren helemaal niet nodig want al gelijk vond ik aansluiting.

Nadat de ouders weg gingen, gingen wij maar het basiskamp en werden we verdeeld in teams. Nadat we allemaal in een team van 5 of 6 mensen waren gedeeld zijn we begonnen aan het vlottenbouwen. Nadat we een leuke race hadden gedaan gingen we eten. We moesten ons eigen ei maken wat niet altijd even goed ging. Na het eten was het tijd voor het boogschieten en kanoën. Overal werden punten van bij gehouden. Toen we alle wedstrijdjes hadden gedaan was het tijd voor het survivallen.  We moesten over hindernissen wat soms best nog wel moeilijk was. Op het laatst gingen we met de hele groep door een soort modderbad. We waren echt compleet zwart. Om ons schoon te wassen gingen we terugzwemmen. Daarna was het tijd om te gaan douchen en was de dag helaas alweer om. Ik heb een hele gezellige dag gehad, bedankt!

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.