IJSpret Fundag 15 december 2018

categorie: FunFacts

Verslag van Wendy H (11)

Hallo funkids, Ik ben aangekomen bij het schaatshal in Breda en kreeg een hand als welkom. Ik checkte me in en kreeg een mutsje/schaal om het warm te houden. Ik mocht beginnen met ijssculptuur te maken. Zelf had ik het nog nooit gedaan. Ik zat bij Kyan en Daan, we maakten een  voetbal met psv erop. Het was super leuk om een ijssculptuur te maken. Ik kreeg drinken en iets lekkers. We gingen spelletjes spelen zoals: ijshockey, curling, en jeudebool op het ijs. De groepen waren op leeftijd. Het was erg gezellig om te doen. Daarna gingen we eten, ik pakte een witte boterham en een krentenbol. Toen we dat o phadden mochten we gaan schaatsen, eerst op de kleine baan en daarna op de lange baan. Een uur later kwamen papa en mama mij ophalen en Jasper en Yvonne ook. Het was super leuk! groetjes: Wendy

Verslag van Mirthe (12)

We werden mooi in ontvangst genomen, we kregen een muts maar je kon het ook als een sjaal gebruiken super handig dus. Ik werd gevraagd door funcare4kids om dit verslag te schrijven. We gingen ijs spelletjes doen zoals iets maken van een stuk ijs en curling, dan moest je een soort platte bal vooruit schuiven en dan met bezems vegen om zover mogelijk te komen.  Toen gingen we schaatsen waar ik de halve dag al op gewacht had was het heel erg leuk ik schaatste wel alleen maar dat maakte mij niks uit. We gingen voor het schaatsen ook nog eten alles was goed georganiseerd. Ik vond deze dag zelf heel erg leuk en ik zou er nog wel een keertje naar toe willen. Ik hoop ook nog dat dit elk jaar word georganiseerd word want dan kom ik zeker terug. Groetjes Mirth

Nieuwsbrief

Periodiek sturen wij onze digitale nieuwsbrief ‘FunFacts’ via e-mail met o.a. verslagen van onze Fundagen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan. Let op: kids/ouders en vrijwilligers die zijn ingeschreven bij onze stichting, ontvangen deze nieuwsbrief al automatisch.